Heleen van Royen presenteert speciale voorpremiere Filmtheater Hilversum

Foto: Feriet Tunc

Heleen van Royen komt naar Filmtheater Hilversum. Zondag 7 juli presenteert ze de voorpremière van de film Book Club.

Zondagochtend 8 juli om 11.15 uur presenteert Heleen van Royen de speciale voorpremière van Book Club in Filmtheater Hilversum. Heleen van Royen, bekend van bestsellers als De Gelukkige Huisvrouw, Godin van de Jacht en De Hartsvriendin, maar ook van haar bekroonde documentaire Het Doet Zo Zeer zal de film inleiden en na afloop haar nieuwste boek Sexdagboek signeren.

Feelgood komedie

De film Book Club, die pas 23 augustus officieel in Nederland uitgaat, vertelt het verhaal van vier hartsvriendinnen wier levens – na het lezen van Fifty Shades of Grey in hun maandelijkse boekenclub – nooit meer hetzelfde zal zijn. De hoofdrollen in deze romantische feelgood komedie zijn voor Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen en Mary Steenburgen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. In Amerika, waar de film net draait, is deze een van de grote zomersuccessen.

Sexdagboek

Van Royens Sexdagboek dat sinds juni in de boekwinkels ligt, is niet alleen een verhaal over seks, maar ook een boek over vrouw-zijn, ouder worden, lichamelijkheid, schaamte en schaamteloosheid, overgave, en natuurlijk: een innige liefde.

Heropeningsweekend

De speciale vertoning van Book Club is onderdeel van het feestelijke heropeningsweekend op 7 en 8 juli waarmee Filmtheater Hilversum haar nieuwe stoelen viert. Voor alle bezoekers van deze en alle andere films het komende weekeinde, is er een gratis drankje.

Kaarten

Boekhandel Voorhoeve zal zondagochtend 8 juli Van Royens boek verkopen, waarna het mogelijk is deze te laten signeren. Kaarten voor deze speciale vertoning zijn te koop via www.filmtheaterhilversum.nl. en de kassa van Filmtheater Hilversum.

Reacties

article
7941
Heleen van Royen presenteert speciale voorpremiere Filmtheater Hilversum
Heleen van Royen komt naar Filmtheater Hilversum. Zondag 7 juli presenteert ze de voorpremière van
https://hilversum.nieuws.nl/agenda/7941/heleen-van-royen-filmtheater-hilversum/
2018-07-03T17:13:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/162/2018/07/03170848/Heleen-van-Royen-Filmtheater-Hilversum-Book-Club.jpg
book club, Filmtheater Hilversum, heleen van royen
Agenda, Cultuur, Nieuws