Fifa 18 spelen in de bioscoop: wie is de beste Hilversummer?

Foto: YouTube

Delicious Media, Vue Cinemas en Mediamarkt gaan op zoek naar de beste Fifa 18 speler van Hilversum. De spelers die de halve finale halen, mogen door naar de strijd om de beste van Nederland.

Nederland is er niet bij het aanstaande WK in Rusland, wat ongetwijfeld een groot gemis is voor iedere voetballiefhebber. Als kleine pleister op de wond bundelen Delicious Media, Vue Cinemas en Mediamarkt hun krachten om een grootschalig FIFA City Tournament te organiseren in 8 verschillende steden in Nederland.

VUE cinema

Er wordt een toernooi opgezet voor 128 spelers in de lokale VUE cinema. Het gaat hierbij om een direct knock-out toernooi, waarbij de deelnemers vanaf de halve finale in de bioscoopzaal gespeeld wordt. Hier wordt duidelijk wie de beste FIFA-speler van de stad is. Deelnemers van deze toernooien maken kans op verschillende mooie prijzen die aangeboden worden door de leveranciers van de Mediamarkt en andere partners.

De speelsteden zijn als volgt:
● Zaterdag 19 mei – Apeldoorn
● Zaterdag 26 mei – Deventer
● Zaterdag 2 juni – Eindhoven
● Zaterdag 9 juni – Hilversum
● Zaterdag 16 juni – Purmerend
● Zaterdag 23 juni – Alkmaar
● Zaterdag 30 juni – Kerkrade
● Zaterdag 7 juli – Den Bosch

Het startsein voor de eerste Fifa 18 wedstrijden van ieder toernooi is om 18:00 uur. Vanaf 17:00 uur dien je aanwezig te zijn om je inschrijving compleet te maken. Prijzen die deelnemers kunnen winnen worden binnenkort bekend gemaakt via de website en de social kanalen.

Finale-toernooi

Deelnemers die de halve finale bereiken in de verschillende speelsteden worden tevens uitgenodigd voor het grote Finale-toernooi op 15 juli. Hier wordt door de beste 32 spelers uitgemaakt wie de beste FIFA City Tournament 18 speler van Nederland is. De winnaar van dit toernooi gaat met een extra toffe prijs naar huis! Tijdens dit finale-toernooi wordt de finale van het WK in Rusland ook uitgezonden op groot scherm.

Deelnemen

Wil jij deelnemen aan een toernooi in 1 van de speelsteden? Schaf dan je ticket aan op www.fifa-tournaments.eu. Let hierbij wel op dat je een ticket aanschaft voor de juiste speelstad! Geef bij je deelname tevens aan wat je favoriete land is waarmee je deel gaat nemen.