Gijsbrecht trapt winterperiode af met kerstmarkt

Foto: Pixabay

De Gijsbrecht staat vrijdag 8 december compleet in het teken van kerst met de eerste kerstmarkt van het jaar in Hilversum. Toegang is gratis.

Van 15.00 uur tot 21.00 uur kunnen de bezoekers genieten van ruim tachtig verlichte kramen bemand door bevlogen ondernemers van de Hilvertsweg en de Gijsbrecht van Amstelstraat aangevuld met deelnemers van de Trots markt.

Lekkers

Er zijn verschillende kramen met allerlei lekkers en terrassen om ter plekke iets te nuttigen. Uiteraard is er Glühwein en snert! De winkeliers hebben alle bewoners van De Gijsbrecht die op het stuk wonen waar de markt plaatsvindt uitgenodigd om samen snert te komen eten.

Kinderen

Ook aan de kinderen is gedacht. ’s Middags knutselt Kinderatelier Bibelebon er met de kids lustig op los. Daar worden de mooiste wensen geknutseld om vervolgens in de kerstboom te worden gehangen waardoor een gewone kerstboom een wensboom wordt. Ook Pakketje Plezier is van de partij met dansoptredens en vermaak voor de kinderen.

Kerstcadeaus

De markt wordt opgeluisterd door lichtjes, kerstgroen en hier en daar een kerstlied. De ideale plek om alvast je kerstcadeaus in te slaan.