Hilversum Alive zet drie dagen lang het centrum op z’n kop

Foto: Facebook Hilversum Alive

Het grootste festival van Hilversum en omstreken staat weer voor de deur. Drie dagen lang is de Mediastad in de ban van Hilversum Alive. Dit is er te doen.

Hilversum Alive viert 23, 24 en 25 juni al weer de negentiende editie en zoals altijd is de toegang gratis. Dit jaar staat niet alleen de muziek centraal, maar ook eten neemt een meer prominente rol in beslag.

Food

De tijd van louter hamburgers en slechte friet is voorbij. Of zoals de organisatie het zelf omschrijft: “Wine and Dine op het Keiplein. Geniet smakelijk op de Kerkbrink. Food, bubbels, oesters en wine op het Biersteegplein. En rol die keukens maar op het Mmmmarktplein.”

Acht podia

Maar uiteindelijk draait het om de muziek en die is volop aanwezig met acht podia. We doen een greep uit het uitpuilende aanbod.

What to do?

Vrijdag speelt Hoochie mama bij de Skiff en komt feestband Sonny’s Inc. naar het Keiplein. Zaterdag komt legende Hans Dulfer op het Marktplein spelen, speelt Green Lizard voor het nodige jeugdsentiment op het podium bij Skiff en wordt er heerlijke 90’s muziek gedraaid bij de Rex tijdens Poppin’ Goes 90s. En dan vergeten we Hermes Houseband op het Keiplein bijna. Zondag begint sportief met de Start Alive Bootcamp Run. Op de Kerkbrink gefet Fusebox een feestje en is er cabaret tijdens de Sunday Roast in de Biersteeg.

Wil je het complete programma checken, kijk dan hier.