Heyl Brothers over hun Hilversumse filmlokaties

Tijdens de Open Studio Dagen zullen de Heyl Brothers, twee jonge Hilversumse filmmakers, ook een presentatie verzorgen. Hun bedrijf Action Reaction Productions vertoond op zaterdag 5 september in de JT Bioscoop aan het Langgewenst 2 films.

 
Daarnaast zullen Justin en Joel Heyl ook het een en ander vertellen over de totstandkoming van de films. Het gaat om producties waarin Hilversumse lokaties een belangrijke rol spelen. En verder is er voor het publiek nog een verrassing, waarover uiteraard niets verteld mag worden.

Feelgood
De film Fine is een korte romantische feelgoodkomedie over een vrolijke beambte die er alles aan doet om een vrouw te veroveren. En Stilte Opname/on Air is een korte zogeheten onetaker, geheel opgenomen in het oude KRO gebouw aan de Emmastraat. Die laatste productie werd aan het begin van de zomer in een weekend opgenomen.

Het verhaal over de totstandkoming van deze prijswinnende internationale film zal ook uit de doeken worden gedaan. Oud KRO-medewerkers speelden daarbij (letterlijk)ook een rol. Verder is er tijdens de bijeenkomst de gelegenheid om vragen te stellen aan de Heyl Brothers. Het programma in de JT bioscoop duurt van 16.00 tot 17.00 uur.

Zie ook

http://hilversum.nieuws.nl/nieuws/3384/filmproject-kro-gebouw-verbindt-generaties/

http://www.actionreaction.nl/