Kleur is thema van derde Rondje35

Op 12 september vindt de derde editie van Rondje35 plaats, een kleinschalig cultureel evenement op 12 pleinen in het centrum van Hilversum. Thema is dit keer Colourful City. De pleinen moeten omgetoverd worden tot kleine openluchttheaters met een eigen sfeer en kleur.

 

Cultuur, lekker eten en drinken, dansen, theater op straat en unplugged muziek zijn de ingredienten. Het meerendeel van de activiteiten is gratis te bezoeken. Volgens Jan Kastje, raadslid van Groen Links en een van de initiatiefnemers, is Rondje35 geen festival met massale concerten.

Ondernemers
“Het is een veelheid van kleinschalige optredens. Het publiek beleeft ze van dichtbij en wordt ook vaak bij de voorstelling betrokken”. Gwen de Visser, ook van de organisatie en van theatergroep de Fusie, vult aan dat daarnaast de betrokkenheid van ondernemers uit het centrum ook erg belangrijk is.

“Op ieder plein slaan ze de handen in elkaar om samen een mooi programma samen te stellen. Daarmee krijgt ieder plein zijn unieke karakter. Wij spelen daar dit jaar extra op in door ieder plein een eigen kleur te geven”.

Tim Akkerman
Aan de programmering wordt nog hard gewerkt en de komende weken zal daarover meer bekend worden op de website van Rondje35. Wel is al duidelijk dat Tim Akkerman, voormalig frontman van Direct dit jaar de ‘in-huis’ voorstelling in de Blauwe zaal van het Filmtheater zal doen.

Zie ook
http://www.rondje35.nl