Uitgaansgeweld met Pinksteren

Foto: Frans Regtien

Een 27-jarige Hilversummer ging zondagochtend rond vier uur door het lint in nachtzaak G-Spot aan de Groest en werd in de boeien geslagen. Hij had het aan de stok met de portiers die hem de zaak hadden uitgegooid.

Volgens een politiewoordvoerster wilde de man per se terug de zaak in. Een gesprek met hem voeren was niet mogelijk. Daarom is hij aangehouden wegens verstoring van de openbare orde. Hij werd later in het weekeinde heengezonden met een proces verbaal.

Glasgerinkel
Een twintigjarige Utrechter is maandagochtend vroeg het ziekenhuis in geslagen na een uit de hand gelopen ruzie bij Rex aan de Groest. In het uitgaansgebied surveillerende agenten hoorden rond half vijf glasgerinkel en zagen het slachtoffer met een bloedende hoofdwond op straat liggen.

Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De dader werd achtervolgd door een groep van zes mannen. Hij kon worden opgepakt. Het gaat om een negentienjarige Amsterdammer. Hij wordt verdacht van zware mishandeling. De man is maandag in de loop van de dag heengezonden.