Muzikale autowasbeurt van Jong Beatrix

Foto: Dean Hochman

Voor een autowasbeurt kun je komende zaterdag 30 mei terecht bij het Hilversumse  Junior drum corps Jong Beatrix. Tussen 13.30 en 17.00 uur staan de kinderen bij Wiggerts wasstraat in Kerkelanden en bij het clubgebouw aan de Neuweg 357 voor je klaar.

Met de opbrengst wil de muziekvereniging meedoen aan de Open Duitse kampioenschappen in Hameln op 5 september. Jong Beatrix, bestaande uit ruim vijftig kinderen tussen de 7 en 16 jaar, heeft al een tijd niet meer in het buitenland opgetreden.

Car Wash
De wasbeurt wordt muzikaal omlijst. Terwijl Jong Beatrix haar repertoire laat horen kunnen de automobilisten ook nog een hapje en drankje krijgen. Bij het clubgebouw van Jong Beatrix kan het interieur ook nog eens voor een paar euro’s schoongemaakt worden.

Ondertussen is daar ook een rommelmarkt, met planten, speelgoed, elektronica en ook hapjes en muziek.  De rommelmarkt is overigens al vanaf 9.00 uur te bezoeken. Het junior drumcorps is de afgelopen maanden al druk bezig geweest om geld bij elkaar te verdienen voor de reis. Dat gebeurde bijvoorbeeld bij de Hilversum City Run, vorige maand.